Peppers & cream cheese
95 kcals/τεμάχιο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 40 ΤΕΜΑΧΙΑ
- 4 πιπεριές πολύχρωμες
- 500g τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 100g σταφίδες
- 50g φουντούκια
- πάπρικα
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε τα καπάκια από τις πιπεριές και αφαιρέστε τα σπόρια. Χτυπήστε το τυρί κρέμα μέχρι να μαλακώσει και να γίνει αφράτο. Ψιλοκόψτε τις σταφίδες, χτυπήστε τα φουντούκια στο μούλτι και αφήστε τα στο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Αφήστε τα να κρυώσουν και αναμείξτε τα με το τυρί κρέμα. Προσθέστε πάπρικα , αλάτι και πιπέρι και με το μείγμα γεμίστε τις πιπεριές. Κόψτε τις γεμισμένες πιπεριές σε φέτες πάχους 5 χιλιοστών σερβίρετε τες με πασπαλισμένες με επιπλέον πάπρικα.